Rapport från pappa (Johanna update)

Hej allihopa!

Jag har nyss fått rapport från pappa om Lucia, jag är ju som sagt sjuk och kan tyvärr inte vara hos henne idag, hur mycket jag än önskade att jag kunde. Dagens känns tom, för jag har inte fått spenderat någon timme alls med henne, men hur som så hade hon varit lugn och sansad idag, pappa hade tagit en promenad med henne och hon hade villigt hängt på honom, duktig!

Imorgon skall hon skos, och jag måste trots alla odds, och trots hur ont jag än har åka till henne, men det gör mig ingenting, för hos henne mår jag ju alltid bra. Imorgon skall hon igång på riktigt, om en vecka och två dagar är det rutinkoll och jag hoppas att vi får klartecken för träning och tävling då, även om det kommer ta ytterligare en månad att få igång henne för hoppningen.

Sen sist jag bloggade har det hänt en del på hästfronten. Lucia är nyklippt, och jag fick klippa hela henne iknklusive öron och huvud, vilket jag aldrig tidigare gjort. Hon har även vart till och från i ridningen, ena dagen är hon som en tickande glad bomb, medan hon andra dagen är lugn och sansad. Just nu föredrar jag hennes lugna och sansade sida före den explosiva. Jag vill inte ens veta hur lycklig hon kommer vara när hon ska hoppa igen, då åker säkerhetsvästen på. Finns det några fler skydd man kan täcka sin kropp med? Haha, nej men det skall nog gå bra tror jag. Jag har även klippt en ponny i stallet, hon var rejält rädd i början, men med mycket tålamod gick det bra.

Nu ska jag vila, uppdaterar när jag är frisk igen och back on buisness.

/Johanna


RSS 2.0